SÅ HÄR SKRIVER DU EN BRA SIDA SJÄLV

VÄLJ RÄTT KATEGORI

Var noga med att markera både kategorin och underkategorin som din sida tillhör. Många av kategorierna är utformade för att presentationen ska bli bra för just det området med specifika frågor. Se till att du väljer rätt.

SKRIV LAGOM MYCKET

En kort text kan ofta sakna nödvändig och tillräcklig information. En lång presentation om “historien bakom allt” eller saker som inte egentligen hör hemma i sammanhanget, kan också avskräcka. Lagom och balans är bäst!

SKRIV FÖR DIN LÄSARE

Anpassa din text så att du är säker på att den som läser förstår allt. Undvik fackuttryck, ord och förkortningar som du kanske använder till vardags men som inte är lika självklara för läsaren. Gå igenom texten och stavningen så att allt är rätt.

ATT VÄLJA RÄTT BILD

En bild kan ge oss en snabbt intryck av vad något handlar om, så välj med omsorg. Undvik kaosbilder eller “före”-bilder. Välj istället bilder som representerar innehållet på din sida och det du erbjuder.  Liggande bilder som är bredare på bredden (än höjden) gör sig snyggast i en presentation. Om du har med 5 bilder bildas ett snyggt bildspel.

BOOSTA DIN SIDA

EN VIDEO TILL SIDAN

För att kunna visa en video på din sida behöver videon först vara publicerad på antingen Youtube eller Vimeo.

En riktigt bra video som presenterar din tjänst/företaget kan verkligen tillföra något extra för den som letar. Vad man letar efter i en video är olika. Bäst är att presentera det ni står för, på det bästa sätt ni kan. Det är svårt att göra bra filmer och vårt tips är att bara göra det om man är bekväm och har tidigare erfarenhet av film. En presentation fungerar bra utan video också!

FLERA PLATSER

Ska kunderna komma till dig så anger du besöksadressen, i vår tjänst kan de då få vägvisning till platsen.

Jobbar du däremot i flera olika områden och normalt besöker dina kunder. Då får du stor nytta av vår tjänst “Flera platser”. Där kan du lägga till flera platser/områden där du normalt jobbar, på dessa platser blir du sökbar av kunder. Tryck på den gröna plus-ikonen där man anger plats för att lägga till fler platser.

DELA SIDAN MED ANDRA

Dela sidan med dina vänner eller tidigare kunder för att få omdömen eller fler visningar.

Många undviker att vara den första som provar något okänt. Många väljer att anlita någon de känner till eller som de får rekommenderade. Att börja med att dela din sida via dina kanaler är därför något vi rekommenderar. Dela via länken på din sida eller klipp in url-länken till den plats du vill dela den på.

VI ERBJUDER OCKSÅ

VI VÄSSAR DIN SIDA

I vår tjänst sätter vi upp allt du behöver för att komma igång och få bästa förutsättningar hos oss. 995kr/per sida (det ingår en årssida)

SLIPP KRÅNGEL

I vår mest personliga hjälp håller vi koll och gör allt åt dig. 1495kr per sida/år.