KARTTJÄNSTEN DÄR LOKALA VISAR VÄGEN

INGET ÄR FÖR LOKALT FÖR OSS!

Var beredd att hitta roliga Event eller Tjänster som underlättar livet.

Genom Servizor vill vi göra det lätt för den som letar, det ska gå snabbt, vara relevant och lätt tillgängligt. Genom våra filterfunktioner kan vi guida sökare till något de verkligen letar efter och visa vad som finns i deras närhet. Ofta finns det mycket att upptäcka, som tyvärr aldrig når ut i bruset. Vi vill visa mer än söktjänster som bygger på registerutdrag gör, vi vill visa det personliga som finns bakom företagsnamnet, det som avgör vilken upplevelse du får. Guldkornen.
Fördelen med Servizor är att företag enkelt når ut till de normalt dyraste kunderna, de som finns i närheten och är intresserade. Fördelen för kunden är dess relevans, oftast kan man snabbt filtrera sig rätt direkt. Vi vill spara tid, krångel och pengar för alla!
Känner du någon som är bra och behöver nå ut, en vän som letar efter något svårthittad tjänst…
Tipsa dem om Servizor!

Så här kommer du igång

SKAPA KONTO

VÄLKOMMEN TILL OSS!

Att skapa ett konto är enkelt och går snabbt. Användarpanelen du får tillgång till är lätt att överblicka. Du kan enkelt ändra, ta bort eller lägga till annonser eller uppgifter.

VÄLJ ANNONSTYP

VÅR POPULÄRASTE ANNONS ÄR ALLTID GRATIS

Finns du på 1 plats är det alltid gratis!
Finns du på fler platser är Servizor ett billigt sätt att nå ut. Genom vårat söksystem kan du vara säker på att de mest relevanta kunderna hittar dig, de som finns i området och söker någon som du!

LÄGG IN ANNONS

Skriv annons

Du fyller enkelt i en annons. Välj Kategori, fyll i fält och text om ditt företag. Välj ut några fina bilder du vill ha i din annons.

SÄTT DITT FÖRETAG PÅ KARTAN

SÄTT UT PRICK PÅ KARTAN

Avsluta din annons med att skriva ut adressen som tjänsten finns tillgänglig på. Detta hjälper kunder i ditt närområde att hitta dig. Har du flera adresser och har valt en annonstyp med flera platser, tryck på plusset i anslutning till adressfältet för att lägga till fler platser.

VÄNTA PÅ KUNDERNA

DU ÄR KLAR!

Om du vill kan du enkelt dela din annons i olika sociala medier. Det kan underlätta för dina kunder att t.ex. få vägvisningar om du inte har en egen kartfunktion på din hemsida. Annonserna kan också sorteras på rating, kanske vill dina tidigare kunder vill lämna en rating.

Vanliga frågor

Vad är Servizor?

Servizor är en kartbaserad söktjänst som samlar Tjänster Service och Event. Det unika med Servizor är att användarna fyller på innehållet i annonserna och vart de finns på kartan.

För att lägga in en annons behöver man som företag oftast svara på de vanligaste frågorna en kund har när de söker inom just det området. På detta sätt blir sökningarna mer specifika och relevanta och vi kan hjälpa till att matcha rätt kunder med rätt företag. Snabbt, lokalt, relevant och tidsbesparande för alla inblandade!

Hur söker/hittar jag annonser?

Genom fritexter, söktaggar, kategorier eller framförallt platssökningar.

På sidan för kartsök finns möjligheter att filtrera bland sökresultaten om du specificerat vilken underkategori du är intresserad av. Genom denna funktion kan du alltså direkt se vilka frisörer som har drop in eller om bilfirman byter däck.

För att använda funktionen för exakt plats, behöver du antingen skriva in din plats “adresser” (i sökfältet) eller tillåta att Servizor hämtar din nuvarande plats. När du har gjort detta kan du dra i fältet för avstånd och välja inom vilken radie du vill se resultat.

Kostar det att lägga in annons?

Vår mest populära annonsform – 1 annons på 1 plats (2 månader) är gratis, alltid gratis och lätt att förlänga.

Finns du på flera platser så kostar annonsen att sätta in. Man betalar generellt i förhållande till hur mycket man vill synas. Du kan sätta ut upp till max 10 platser per annons. Det finns flera fördelar med en betalannons i jämförelse med en gratis. Annonsen blir synlig på fler platser på kartan, du har också möjlighet att lägga till en video som beskriver ditt företag eller tjänst.

Vilken plats ska jag ange för min annons?

Att ange sin exakta plats kan vara passande om man har en fysisk plats med en gatuadress. Man kan också vara mindre specifik med kartpricken, det går att skriva orter, städer eller mötesplatser utan specifika gatuadresser. Har ni träningspass och ska träffas vid stora stenen i parken kan du skriva in namnet på parken i adressfältet och dra kartnålen till exakta platsen. Är du ett företag som normalt jobbar på flera platser över en stad kan du genom betalannons märka ut flera stadsdelar du är verksam inom (t.ex. Täby, Vallentuna och Åkersberga).

När du valt en annonstyp med flera adresser så finns valet att lägga till fler adressfält. Tryck på det svarta plustecknet straxt under adressinformationen för att öppna fler adressfält att fylla i.

Kan jag ändra en publicerad annons?

Ja, det gör du lätt under mitt konto efter du har loggat in! Användarpanelen är lätt att använda och du kan lätt ta bort, redigera, uppgradera eller förlänga annonser.

Måste jag skriva annons själv?

Nej du måste inte skriva själv, vi hjälper dig gärna!

Tryck Här så kommer du vidare!

Samarbeta med Servizor?

Vill du synas mer än i annonsform?

Servizor mål är att göra det enkelt att ta hjälp av andra, göra livet lite lättare eller roligare för framförallt de som letar efter Tjänster eller Event. Vi gillar att sammanfatta företag och tjänster tydligt och svara på det som många kunder kan känna sig osäkra med inför en första kontakt.

Vi gör gärna kampanjer ihop med andra om:

  • Det kan tilltala och hjälpa många av våra användare
  • Tjänsten eller eventet finns på flera platser i Sverige
  • Ditt företag har funnits en längre tid och dina kunder varit nöjda

Stämmer det in?

Maila sofia@servizor.se

Vilka står bakom Servizor?

Servizor startade sin resa 2017 under grundarens föräldraledighet och ägs av aktiebolaget Servizor AB. Servizor drivs som ett familjeföretag utan stora investerare.